Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 3ουKAVALA AIRSEA SHOW

ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
                                                                                                                                     
                ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
                   Γραβιάς 6 – Καβάλα
Τηλ. – Fax: 2510-225300, κινητό: 6984-037592,  6947184264,  6936556846

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 3ουKAVALA AIRSEA SHOW
Αγαπητοί συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο «3οKavala AirSea Show» που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Καβάλα και καλύπτει όλη την παραλιακή ζώνη, αποτελεί δε ένα μοναδικό στο είδος του, διεθνούς εμβέλειας, γεγονός (http://www.kavala-airshow.com)
Η επίσημη έναρξη είναι στις 19 Ιουνίου 2013 όπου θα γίνει η υποδοχή επισκεπτών με εναέρια μέσα «flyin» (ιδιωτικά και συμμετεχόντων).
Η όλη εκδήλωση ξεκινάει με δημόσια ομιλία και πρώτη δημόσια παρουσίαση ντοκιμαντέρ της ΕΤ3 (παραγωγής Μάρτιος 2013) που αφορά την περίοδο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή και ταινίας αεροπορικού περιεχομένου που θα προβληθεί την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00 στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας.
Και φέτος όπως και πέρυσι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παγόδες Ελβετικής κατασκευής, διαφόρων διαστάσεων, (επισυνάπτονται φωτογραφίες) http://www.kavala-airshow.com/?page_id=499), θα λειτουργήσει η διαρκής στατική Έκθεση στην πράσινη ζώνη (πανοραμική κάτοψη του χώρου που σας επισυνάπτουμε) με περίπτερα προβολής αεροπορικού – ναυτικού  και εμπορικού αντικειμένου. Επιπλέον λόγω των αεραθλητικών αγώνων που διοργανώνονται στο Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα από την ΕΛΑΟ, θα υπάρξει εμπορικό πλεονέκτημα λόγω του ειδικού κοινού που θα συμμετέχει στους αγώνες.
Το 2012 την στατική έκθεση εμπορικού αντικειμένου επισκέφθηκαν 20.000 επισκέπτες από το Νομό Καβάλας και τους όμορους νομούς Δράμας – Ξάνθης.Συμμετείχαν 60 spotters (ειδική αεροπορική κοινότητα φωτογράφων) από το εξωτερικό. Συμμετείχαν επίσης επιχειρήσεις από τον χώρο της εκπαίδευσης ιπταμένων, εταιρίες με αντικείμενο τον εξοπλισμό αεροσκαφών, αερομοντελιστές, εκδοτικοί οίκοι (Remove Before Fly, η ΑΟΡΑ, η EGNATIA AVIATION, η ΕΑΒ, η εταιρία «P.C. PODIMATAS AUDIO VISUAL S.A.» κ.λ.π.).
Το «3οKavala AirSea Show» διοργανώνεται από την AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association) Hellas, από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τον Δήμο Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, το Σωματείο Καφεζυθωπωλών Καβάλας και την ΚavalaHotelAssociation και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Εχει πλήθος υποστηρικών και χορηγών όπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα (http://www.kavala-airshow.com/). Συμπίπτει  με τον εορτασμό των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης, διοργανώνεται με επικεφαλής τον Δήμο, πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις (http://www.kavala-airshow.com/?page_id=468 ) αλλά και από τις εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα (7χλμ. από το κέντρο της πόλης) όπου την Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 Ιουνίου θα γίνουν οι αεραθλητικοί αγώνες της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ) (www.elao.gr/calm-6.htm)
Στις παράλληλες δράσεις εντάσσονται μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, η άφιξη ενός τουριστικού κρουαζιερόπλοιου 500 ατόμων,  επίσημη συμμετοχή μιας ομάδας της εταιρίας «REDBULL», και οι μέρες των επιδείξεων θα πλαισιωθούν από πυροτεχνήματα. Συνεντεύξεις, ρεπορταζ, δελτία τύπου, διασφαλίζουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Το 3οKavala AirSea Show ήδη γίνεται γνωστό μέσα από αναφορές στον ηλεκτρονικό τύπο α) γίνεται αναφορά στο διεθνές ημερολόγιο των AirShow (σε πάνω από 20) β) από το YouTube και από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ), γ) και από διεθνείς ιστοσελίδες σχετικού ενδιαφέροντος.
Θα μεταδοθεί επιπλέον videopromo8,30’ και διαφημιστικό σποτ 65’’ για 15 μέρες στην τηλεόραση,σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΡΑ και τοπικούς σταθμούς), καταχώρηση στις εφημερίδες της πόλης της Καβάλας, θα τοποθετηθούν banner και αφίσες σε σημαντικά σημεία της πόλης αλλά και θα μοιραστούν 20.000 flyersσε όλη τη Βόρεια Ελλάδα (Περιφέρεια, Εγνατία, Θεσσαλονίκη).
Με το προνόμιο να νιώθουμε όσο κανείς άλλος την ουράνια ελευθερία μια και ανήκουμε στην αεροπορική οικογένεια, φροντίζουμε οι θεατές μας να «σηκώσουν το κεφάλι ψηλά» τις μέρες της διοργάνωσης «3RDKAVALA AIRSEA SHOW 21-24 Ιουνίου 2013.
Για επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά τη στατική έκθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον α) κ. Παναγιώτη Αγαπητό (ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ) τηλ. – fax: 2510-225300, κινητό 6947184264 και 6936556846, β) κ. Μακαρίου Μιχάλη (ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ) τηλ. – fax: 2510-225300, κινητό 6984037592,  www.expo-diktyo.gr,  e-mail: info@expo-diktyo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου